Hírek, újdonságok a Suzuki világából


Akkor és Most: múlt és jelen találkozik Esztergomban

2024.04.16
A múlt és a jelen egy helyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű Expo hosszú évek óta Esztergom és környékének egyik legnagyobb közösségi programja.

A NATS Hummer replikához két Suzuki Jimny-t használtak fel

2024.04.11
A kompakt méretei és a terepjáró képességei miatt is dicsért Suzuki Jimny az egyedi és tetszetős dizájn kialakítására törekvő tuningcégek kedvenc célpontjává vált.

Magyar Suzuki kutatás: Vannak gyenge pontjaink, de 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

2024.04.05
Károkozás (25%), türelmetlenség és akadályoztatás (23%), fizetős, vagy ingyenes (10%) - leginkább ezeken agyalunk a legtöbbet parkoláskor. Parkolni orral előre, merőlegesen vagy halszálkában szeretünk, de frusztrál minket, ha a másik autós nem hagy elég helyet a manőverhez.

Megújult a Suzuki Vitara - üzemanyagtakarékos és élvezetes vezetési élmény

2024.04.01
Új biztonsági funkciókkal, felszereltséggel és az S-CROSS-okban már népszerűvé vált Suzuki Connect szolgáltatással megújulva érkezik a Suzuki népszerű SUV-ja, a Vitara. Az autentikus külső és dinamikus sziluett az új Vitarának izgalmas külsőt biztosít. A Suzuki hibrid technológiájával felszerelt modell egyszerre nyújt üzemanyagtakarékos és élvezetes vezetési élményt.

Az első benyomások az új Suzuki Swift-ről – Ezt az autót továbbra is szórakoztató vezetni, és relatíve olcsón lehet megvásárolni

2024.03.27
Miközben a nagyobb márkák sorra vonják ki a piacról a kínálataikból a szupermini járműveiket, azt gondolhatnánk, hogy ezek az autók egyre népszerűtlenebbek. A Suzuki ezt továbbra is megcáfolja, hiszen piacra dobta a Swift legújabb generációját.

Egyterű változat is készülhet a Suzukinál kizárólag elektromos hajtással

2024.03.25
Néhány éven belül piacra kerülhet az egyterű kompakt szegmensben egy új Suzuki modell, amely kizárólag elektromos meghajtású.

A Suzuki megerősíti az emberi tőke fontosságát a fenntartható növekedés érdekében

2024.03.21
A Suzuki Motor Corporation olyan környezet kialakítását kívánja elősegíteni, ahol minden alkalmazott maximálisan gyakorolni tudja a képességeit a 2030-as pénzügyi évre vonatkozó Növekedési Stratégia megvalósítása és a fenntartható növekedés megvalósítása érdekében. Kezdeményezésük részeként 2024 áprilisától teljes körűen átalakítják a személyi rendszerüket.

A Suzuki már több mint 4 millió autót gyártott Magyarországon

2024.03.16
A japán Suzuki Motor Co. magyarországi leányvállalatának, a Magyar Suzuki Zrt.-nek esztergomi üzeméből már több mint 4 millió új jármű gördült le a szalagokról.

Befektetői életműdíjat kapott a Magyar Suzuki Zrt.

2024.03.11
A Magyar Suzuki Zrt. Befektetői életműdíjat kapott a HIPA „Év Befektetője 2023” Díjátadó Gáláján. Az elismerést Atsumi Masato, az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgatója vette át.

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki

2024.03.05
Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot. Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását.

Végre megérkezett: Suzukival erősít a MOL Limo

2024.03.01
Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővült a MOL Limo flottája. A magyar utcakép meghatározó személyautója a dinamikus hibrid hajtásnak, a magas üléspozíciónak, a tágas utas- és csomagtérnek, valamint a számos vezetéstámogató rendszernek köszönhetően tökéletes mobilitási eszközt biztosít a MOL közösségi autómegosztójának felhasználói számára.

A Suzuki a Toyotától szeretne tanulni: hogy érdemes kis méretű elektromos autókat gyártani?

2024.02.22
A Suzuki vezetése úgy döntött, hogy leckéket vesznek a partner Toyotától, mivel a semmiből kívánnak elektromos autót kifejleszteni.

A Suzuki rekordévet zárt 2023-ban Európa több piacán is

2024.02.16
A Suzuki örömmel számol be arról, hogy a tavalyi év az eddigi legjobb év volt az eladott gépjárművek száma tekintetében az Egyesült Királyságban és Írországban, emellett számos további európai piacon is erősödni tudott az eladások száma.

A Swift és az Ignis is a legmegbízhatóbb kisautók élvonalába tartozik

2024.02.11
A Suzuki számára nagyon jó hírekkel szolgált a legutóbbi What Car? megbízhatósági felmérés eredménye. Ebben a felmérésben 21 732 olvasó számolt be az olyan autók tulajdonosi tapasztalatairól, ahol a jármű életkora 5 évesnél fiatalabb.

Suzuki Swift evolúció – a népszerű modell a 40. évfordulóját ünnepli

2024.02.08
A vadonatúj Swift Hybrid tavaszi bemutatása előtt a Suzuki szeretne visszatekintést nyújtani azzal kapcsolatban, hogyan fejlődött ez a rendkívül népszerű és globális modell az elmúlt 40 évben.

Díjat kapott a Magyar Suzuki az Egészségút programjáért

2024.02.05
Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a DoingGood - CSR Awardot, amellyel szeretnék felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére.

Osamu Suzukit beválasztották az autóipari hírességek csarnokába

2024.02.01
A Suzuki Motor Corporation korábbi elnök-vezérigazgatóját, a cégcsoport jelenlegi vezető tanácsadóját, Osamu Suzukit beválasztották az autóipari hírességek csarnokába. A Motoring Hall of Fame (MHOF) a News Press és a London Motor Show együttműködésével olyan járműipari szakembereket tisztel meg a tagsággal, akik munkájukkal aktívan hozzájárultak a nemzetközi autópiac formálásához.

Elvesztette Magyarországon a vezető márkák rangsorában az első helyét a Suzuki

2024.01.25
A Datahouse legfrissebb jelentése szerint tovább zsugorodott a hazai újautó-piac. 2023-ban 107 715 új autót helyeztek forgalomba. A lista vezetését átvette a Toyota, így a Suzuki hosszú évek óta először kényszerült a dobogó második helyére, a kedvenc modell listában viszont továbbra is az S-Cross vezet.
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk