Új színek jelennek meg a jövő évi motorkerékpár-kínálatban

2019.12.04
Az új Suzuki V-Strom 1050 / XT modellek mellett a Suzuki bemutatta a 2020-as motorkerékpárok frissített színsémáját is.

A GSX-S1000 könnyű alumínium ötvözettesttel és háromlépcsős vontatásellenőrző rendszerrel rendelkezik, igazán sportos karakter jellemzi. 2020-ban már új matt, szürke-fekete színű, mélyvörös kerekekkel is bővül a portfólió, valamint egy fiatalos fehér alapkékkel kék kerekekkel és MotoGP ihletésű kék színnel is rendelhető lesz.

A GSX-S termékcsaládban szereplő 750-es modell esetében azonnal feltűnő, hogy fekete-fehérre és sötétvörösre festett motorkerékpárok sorakoznak fehér alapon és kék kerekekkel, valamint itt sem hiányoznak a MotoGP ihlette kék színű motorkerékpárok sem.

A GSX-S125 az A1 kategóriában is fiatalos színeket kínál, így a szembetűnő fekete-fehér verzió mellett egy matt vörös kerekes és egy matt szürke-fekete modell is megjelenik, de választható lesz a MotoGP kék kivitel is.

A GSX-S1000F kulcsfontosságú elemei rejtett sportos megjelenés mögé lettek elrejtve, fényes fekete, fehér és kék-fekete felületekkel.


A GSX-R család A1 kategóriájú modellje, a GSX-R125 és a GSX-R1000R 3 színben is kapható lesz, azonos színváltozattal és kialakítással. A kék színű versenyreplikáció mellett lehetőség lesz a fehér alapra kék SUZUKI betűkkel, valamint egy fekete alapon vörös SUZUKI betűkkel ellátott modellre is.

A GSX-R1000 a MotoGP kék színével is megvásárolható lesz, valamint fekete-fehér és teljesen fekete változatban is.


Az új V-Strom 1050XT és V-Strom 1050 bevezetésével frissítette a gyártó a V-Strom 650XT és a V-Strom 650 kalandmotorkerékpárok színtartományát is.

A V-Strom 1050 / XT 1037 C-V V-Twin motorja 106 lóerőt szolgáltat a hegycsúcsok meghódításához, míg az új modellek számos kiegészítővel és extrával gazdagodtak.

A terepjáró központú V-Strom 1050XT sárga alapon, arany küllővel ellátott modellel, kettős narancssárga-fehér színű modellel és egy teljesen fekete polírozott modellel is érkezik – ez utóbbi kettő fekete huzalkerekes.

A V-Strom 1050 3 további színvariánst is kínál, a kettős fekete-szürke, a fekete és a fekete-fehér csiszolt modelleket.

A V-Strom 650XT amellett, hogy sárga alapot kapottl, arany küllős kerekekkel, rendelhető lesz fekete alapon is szintén arany küllős kerekeken, valamint kék verzióban, fekete huzal küllőkkel is.

A V-Strom 650 fehér, fekete és szürke színben is elérhető lesz 2020-tól.


A Suzuki SV650 jövőre fém-ezüst színekben lesz kapható, kék háló kerettel és kerekekkel, matt fekete változatban, feltűnő piros háló kerettel és kerekekkel, valamint lesz egy teljesen fekete modell is, fekete kerettel és kerekekkel.

A neo-café versenyző-formatervező SV650X "rossz fiú" formájában érkezik, teljesen fekete színben, és elegáns barna varrott üléssel.


A Suzuki robogók is új színekben lesznek kaphatóak. Jövőre a Burgman 400 fehér és fekete színben lesz kapható, klasszikus sötétkék kerekekkel és sötétkék, fekete kerekekkel is.

A Burgman 125 és a Burgman 200 modellek pedig fehér, ezüst és fekete színben lesznek kaphatóak, míg az Address 2020-tól megvásárolható lesz király- és sötétkék, valamint fényes fehér színben.

Kapcsolódó videó:



Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk