Suzuki Jimny: Bárki megnyerheti a tombolán mindössze 12 euróért

2022.03.10
A piacon ritka és nagyon keresett Suzuki Jimny minden bizonnyal az egyik legvonzóbb négykerék-meghajtású modell a világon. Most mindössze 12 euróért hozzájuthatunk egy tombolajáték keretében, igaz nem itthon, hanem Mexikóban.

Mexikóban nagyon népszerűek a lottójátékok, és az ott nyerhető nyeremények is lenyűgözőek, ezt bizonyítja ez a Suzuki Jimny is, amely a helyi piacon jelenleg is kapható.

A 21 ezer dolláros értéknek köszönhetően nehéz neki ellenállni a szalonokban. Egyrészt azért, mert a megjelenése nagyon szép, akárcsak egy kis terepjáró koncepciója, gazdaságos és megfizethető. Sajnos a benzinmotorja a jelenlegi európai szabványokhoz képest túl sok CO2-t bocsát ki, és a bírságok elkerülése végett a Suzuki Európán belül egyelőre csak 2 személyes haszongépjármű változatban forgalmazza.



A tombola játékot szervező csoport, a Reynosa Draws a mexikói állami felügyelet alatt álló National Public Assistance Lotteryan nevű szervezethez kapcsolódik. 12 €-nak megfelelő helyi peso-ért bárki vásárolhat egy lottószelvényt, amellyel talán megnyerheti ezt a nagyon szép autót. A társaság a bevételből közüzemi projekteket kíván finanszírozni, azokban a régiókban, ahol erre nagyon rászorulnak.

Van azonban egy kis probléma! Valójában Mexikóban is kell élnünk, ha részt szeretnénk venni ebben a tombola játékban. Így sajnos mi itt Európából nem nyerhetjük meg ezt az igazán szép Jimnyt.

Ezért ha Jimny-hez szeretnénk jutni, nincs más dolgunk, mint böngészni az apróhirdetések között, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Legyünk azonban óvatosak, a használt Jimnyk ára sokkal magasabb is lehet most, mint ha egy újat szeretnénk megvásárolni. Ez a ritka és különösen keresett modellek sorsa. A spekuláció olyan mértékű, hogy azt mondják, egyes példányokat drágábban adnak el, mint bizonyos szuperautókat!

Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Byri.net

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk