Mindössze 7 példány készült a Suzuki Swift Sport Hybrid World Champion Edition-ből

2021.02.23
A Suzuki olasz forgalmazója készítette el a Suzuki Swift Sport Hybrid World Champion Edition-t, amelyre már lehet jelentkezni, ha van 21 ezer eurónk.



Mint ismert, a Suzuki 2 évtized kihagyást követően, 2020-ban megnyerte hetedik MotoGP világbajnoki címét. Erre az alkalomra az olasz forgalmazó piacra dobott egy egy különleges limitált szériát.

A Suzuki Swift Sport Hybrid World Champion Edition elnevezésű modellből mindössze 7 példány készült, és ezek elsősorban a különleges dekorációjukkal térnek el az alapmodelltől.



A kék színű karosszériára és a szürke tetőre is kontrasztos versenycsík került, a vezetőülés melletti ajtó tükre alá pedig egy, a világbajnoki címre emlékeztető logót helyeztek.



Az utastérben, az ajtókárpiton, valamint a váltókar körül és a vezető melletti ülés előtt is sárgák lettek a díszek. Műszakilag nem tapasztalható jelentősebb változás, ebbe a modellbe is az 1,4 literes BoosterJet motor került, amely 129 lóerős, s amelyhez az indítógenerátor további 13,6 lóerőt ad hozzá.

Az új modellre online tudnak az érdeklődők jelentkezni, az ára pedig 20 900 euró.

Forrás: News18.com
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk