Már a hazai Suzuki szalonokban a Swace, alig több, mint 8 milliótól elvihető

2020.11.26
Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Suzuki Swace a Toyota Corolla alteregója, csak Suzuki emblémával. A Swace a RAV4 alapjaira épült plug-in hybrid modell, viszont egyelőre csak kombi kivitelben elérhető.



Az öntöltő hibrid rendszer 1,8 literes benzinmotorral rendelhető, így sajnos zöld rendszám nem igényelhető hozzá. Hajtáslánca 122 lóerőre képes, ezt a teljesítményt e-CVT (fokozatmentes) automata sebességváltón keresztül juttatja el az első kerekekhez. Álló helyzetből 11,2 mp alatt képes felgyorsulni 100 km/h tempóra, míg maximális sebessége 180 km/h.



A Toyota Corolla jegyei a jármű orrán nem köszönnek vissza, azt jelentősen átalakították, viszont hátul – hasonlóan az Across-hoz – nem látni jelentősebb változtatást. Csomagtere 596 literes. 7 színben vásárolható meg, viszont csak fehér színben érhető el az alaptípus, a többi szín feláras, illetve a metálfényezés vagy a gyöngyház színek még plusz költséget jelentenek a vásárlás során, az előbbiért 150 ezer Ft-ot, az utóbbiért 250 ezer Ft-ot kell kifizetni a márkakereskedőknél.



Az utastér sem sokban különbözik attól, mint amit egy Corollánál már megismerhettünk, leszámítva a Suzuki emblémát.



A Swace GL+ listaára 8 990 000 Ft, viszont bevezetésképpen kedvezményesen 8 090 000 Ft-tól már elvihető, míg a GLX felszereltség 10 340 000 Ft-tól indul (most kedvezményesen 9 440 000 Ft bevezető áron).

Kapcsolódó cikk:

:Megérkezett az új Suzuki Swace

Kapcsolódó videók:




Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk