Kiderült, hogy mennyibe fog kerülni az új Suzuki Across

2020.11.08
Már júliusban megtudtuk, hogy egy átemblémázott Toyota RAV4-es bőrébe bújva érkezik valamikor ez év végéig a Suzuki Across. Most az is kiderült, hogy 18,5 milliótól juthatunk majd hozzá.

Az Európai piacra gyártott Across-ról július óta szinte már minden kiderült az árán kívül. Az új konnektoros Suzuki hatótávolsága 75 kilométerre várható. Az autóban egy 2,5 literes benzinmotor és két villanymotor található.



A rendszer összteljesítménye 306 lóerős, amit akkor érhetünk el, ha a 18,1 kWh-s akkumulátorban még van némi energia. Az Atkinson-ciklusú benzinmotor pedig 178 lóerő leadására alkalmas.

A Toyota együttműködéssel a Suzukinak lett egy igen erős városi terepjárója, de ami még ennél is fontosabb, csökkenteni is tudják a flottájuk európai CO2-átlagát is.

Ami viszont hátrány, az az ára. Az Across ugyanis a legdrágább modell lesz a Suzuki kínálatában. A 18,5 milliós induló árral már egy fullextrás alapmodellhez juthatunk hozzá. Ezzel az árral egyébként a konnektoros városi terepjárók mezőnyében nem is tekinthető drágának.

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk