Kettős díjat kapott a Suzuki Swace „Az év skót autója” dijátadón

2023.12.05
A Suzuki örömmel jelentette be, hogy a ’Scottish Motoring Writers’ szövetség által Edinburgh-ban megrendezett „Az év skót autója” eseményen két kategóriadíjat is megnyert a Suzuki Swace.

A Swace-t idén „Az év legjobb családi autójának”, valamint „Az év legjobb hibrid autójának” is választották az elmúlt 12 hónap tapasztalatai alapján.



A Family Car Award díjjal kapcsolatban Alisdair Suttie, az egyesület elnöke azt mondta: „A Suzuki Swace az ASMW bíráit arra késztette, gondolkodjanak el azon, hogy van-e bármi ebben a fantasztikus járműben, ami nem hiányozhat egy családi autóból. Tágas, nagy a csomagtartója, rengeteg biztonsági berendezéssel rendelkezik, és remekül vezethető. A Swace emellett gazdaságos, jól felépített, és tökéletesen beilleszkedik a családi életbe, így ebben a kategóriában kiváló győztes lett”.

A legjobb hibridautó díjjal kapcsolatban Alisdair Suttie így folytatta: A hibrid autók rengeteget előnyt kínálnak a járművezetők számára, és a Suzuki Swace ennek tökéletes példája. A benzin-elektromos hajtáslánca zökkenőmentesen működik együtt, hogy finom vezetést és kiváló gazdaságosságot biztosítson. Pont az, amit a járművezetők keresnek ezekben a költségtudatos időkben”.



Dale Wyatt, a Suzuki GB PLC autóipari igazgatója megjegyezte: „14 kereskedőnk van a skót régióban, és ezek a díjak igazán pozitívak a számunkra. A Swace az első kombi autó, amely további lehetőségeket nyit meg új vásárlók megnyerésére a népszerű hibrid szegmensben”.

Ígérjük az ügyfeleinknek, hogy a hibridet standardként használhatják, és nagyon örülünk, hogy elnyertük azt a díjat, amely hangsúlyozza a hibrid iránti elkötelezettségünket, és az összes szükséges technológiát kínálja a vásárlók számára.

Az év eleji modellfrissítést követően a Swace közepes méretű kombi kiváló hatékonyságot, helyet és sokoldalúságot kínál dinamikus stílussal kombinálva. A frissítés magában foglalta a villanymotor teljesítményének növelését, amely 53 kW-ról 70 kW-ra nőtt, és további javítások történtek a teljesítmény szintjén: a 0-100 km/h sebesség elérése pl. 11,1-ről 9,4 másodpercre csökkent.



A frissítés részeként a szabványos specifikáció még magasabb lett, a Motion modell pedig vészleállító rendszert, LED-es hátsó lámpákat, hét légzsákot, Dual Zone automata klímaberendezést, nyolc hüvelykes LCD színes információs képernyőt, fűthető első üléseket, fűthető kormányt, okostelefon-kapcsolatot vezeték nélküli Apple CarPlay és vezetékes Android Auto eszközök csatlakoztatásához, hátsó parkolókamerát, új digitális műszercsoportot három megjelenítési móddal, C típusú USB-portot és dinamikus radarral működő sebességtartó automatikát is tartalmaz.

Az Ultra modell pedig már Bi-LED kivetítős fényszórókkal, biztonságos kilépési asszisztenssel, intelligens ajtózárakkal, első és hátsó parkolótávolság-érzékelőkkel, holttérfigyelővel, hátsó keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzéssel és belső környezeti rendszerrel is rendelkezik (ebben okos világítás, és a középkonzol tálcáján vezeték nélküli töltő is található).

Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Suzuki GB Media
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk