Ismét tarolt a Suzuki az Év Magyar Autója versenyen

2021.03.28
Hatalmas siker a Magyar Suzuki Zrt. történetében, hogy az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu által második alkalommal meghirdetett Év Magyar Autója verseny első díját és közönségdíját is a Suzuki Vitara nyerte el.

A versenyre 22 márka 48 jelölést adott le, idén mindhárom hazai autógyártó nevezett autót a díjra. 7 kategóriában hirdettek nyertest, hat díjat az 5 tagú független szakmai zsűri, a hetediket pedig a közönség szavazta meg.



Az Év Magyar Autója kategóriában a korábbi nyertes SX4 S-CROSS után a tavalyi ezüstérmes Suzuki Vitara idén már az első díjat érdemelte ki. Az esztergomi Suzuki-gyár zászlóshajó modellje minden korosztály számára kiváló felhasználói lehetőségeket biztosít. Ezt a közönségszavazás eredménye is jól tükrözte, a benevezett 46 modell közül a Suzuki Vitara lett az Év Magyar Autója Közönségdíj győztes autója is.

Az Év Magyar Autója választáson további 4 kategóriában (Magyar Év Autója, Év Zöldautója, Év Beszállítója, Év Autós Marketing/PR-szakembere) a szakmai zsűri választotta ki az adott kategória legjobbját. A Magyar Év Autója 2021 választás szabadidő-autó kategóriájában a Suzuki Vitara előkelő második helyezést ért el.



A zsűri minden évben eldönti ki az a marketing/PR-szakember, aki a versenyben nevező importőr, márka képviseletében a leginkább segíti a zsűri munkáját. A Suzuki büszke arra, hogy a zsűri idén az Év Autós Marketing/PR-szakembere 2021 díjat egyöntetű szavazással Hársfalvi Jánosnak, a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetőjének ítélte oda.

Hatalmas öröm számunkra, hogy az Év Magyar Autója kategória arany minősítését az SX4 S-CROSS nyerte el, és vele versengve második helyen a Vitara végzett! Azt gondolom, nem hiába ez a két modell a zsűri hazai kedvence, hiszen mindkettő igazán sokoldalúan használható autó, ezek a modellek minden korosztály számára kiváló felhasználói lehetőségeket tartogatnak. Méltán szerepel mind a Vitara, mind az SX4 S-CROSS rendre az új autó értékesítési listák élén.” – mondta Hársfalvi János, a Magyar Suzuki Zrt. marketing vezetője.



További különösen szép eredményként éljük meg, hogy a Magyarország Autója választás kisautó kategóriájában a Swift és az Ignis is bronz fokozatot kapott, valamint, hogy a közönségszavazáson az SX4 S-CROSS az előkelő második helyet érdemelte ki.” – fejezte be Hársfalvi János.

Forrás:Magyar Suzuki Zrt.
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk