Indiában már elindultak az előrendelések az új Suzuki XL6-os családi autóra

2022.04.15
A Suzuki indiai leányvállalata a Maruti Suzuki megkezdte az előrendelések fogadását a frissített XL6-ra, amely a tervek szerint hamarosan megjelenik az indiai piacon, a következő generációs K-sorozatú motorral.

A Maruti Suzuki Indiában megkezdte az előrendelések fogadását az új Suzuki XL6-ra. A három üléssorral rendelkező jármű várhatóan még ebben a hónapban megjelenik az indiai piacon. A közelmúltban a Suzuki indiai leányvállalata már megkezdte az előfoglalások fogadását a frissített Suzuki Ertiga-ra is, amely lényegében az XL6-os kistestvére.

Ami a változtatásokat illeti, a frissített Suzuki XL6 kissé átdolgozott külsőt kapott, újraprofilált lökhárítók és hűtőrács használatával. Ezen túlmenően, a belső térben is frissített infotainment rendszerrel, valamint néhány új funkcióval is bővül a lista.



A legszembetűnőbb változás viszont az új 1,5 literes, Dual Jet és Smart Hybrid technológiával felszerelt motor.

Shashank Srivastava úr, a Maruti Suzuki India Limited marketing és értékesítési igazgatója a foglalás megnyitásakor az alábbiakat mondta:Az XL6 egyedülálló ajánlat, amely tökéletesen ötvözi az erős SUV-szerű kialakítást és a tágas, 6 személy utazási lehetőségének a kényelmét. A vadonatúj XL6 megtestesíti a NEXA vízióját, miszerint egy törekvő életstílus-márka, és kényeztető vezetési élményt teremt. Ez vonzó az igényes NEXA vásárlók számára, akik a stílus, a kényelem, a teljesítmény és a kifinomultság tökéletes keverékét keresik.

Hozzátette:Az elmúlt néhány évben azt tapasztaltuk, hogy nőtt a kereslet a prémium MPV-k iránt. Biztosak vagyunk abban, hogy a vadonatúj XL6 merész stílusával, új és fejlett technológiáival, valamint fokozott biztonságával elkényeztető és stílusos élményt nyújt majd a NEXA ügyfelek számára.




CV Raman úr, a Maruti Suzuki India Limited műszaki vezérigazgató-helyettese (mérnökség) így egészítette ki az elmondottakat:A NEXA-nál mindig olyan termékeket kínálunk, amelyek nem csak megfelelnek az ügyfelek igényeinek, hanem ki is egészítik azokat. A NEXA által jegyzett ’Crafted Futurism’ tervezési filozófia, a NEXpression, a NEXtech és a NEXperience előmozdítása révén a vadonatúj XL6 tökéletes egyensúlyt kínál, amely vonzó a modern autóvásárlók számára. A vadonatúj XL6 bizonyítja elkötelezettségünket, hogy a legújabb technológiákat elhozzuk ügyfeleinkhez, és rendkívüli élményt is nyújtunk a számukra.

Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Financial Express
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk