Full hibrid hajtással érkezik az új Suzuki Vitara 2022-ben

2021.12.06
Hat évvel a megjelenése után a Suzuki Vitara is teljesen megújul jövőre. 2022 első negyedévében egy full hibrid változattal egészül ki a Suzuki kompakt SUV modellkínálata.



A Suzuki Vitara full hibrid változatának megjelenése 2022 tavaszán várható. Az új Vitara Hybrid szíve egy 24 kW-os villanymotor lesz, amely nem csak az új, 1,5 literes, 4 hengeres turbós benzinmotort támogatja majd 75 kW (102 LE) teljesítménnyel a gyorsításkor, hanem már önmagában is képes lesz meghajtani a Vitarát. A rendszer teljesítménye így összesen 85 kW (116 LE) lesz. A rendszer egy automatizált 6 sebességes kézi sebességváltóhoz (AGS) kapcsolódik.

A Suzuki Vitara új full-hibrid rendszere

Ez egy olyan rendszer, amelyet a Toyota Corolla Hybrid vagy a Suzuki Swace modellek esetében már megismerhettünk. Az új Suzuki Vitara 1.5 Dualjet Hybrid két Comfort és Comfort+ felszereltségi változatban is elérhető lesz, amelyek mindegyike kombinálható elsőkerék- és összkerékhajtással. A Comfort változat már tartalmaz okostelefon-csatlakozással ellátott audiorendszert, automata klímát és LED-es fényszórókat is.



Az alapfelszereltség részét képezi az aktív fékasszisztens kettős szenzoros támogatással, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer kormányműveletekkel, az álmosságérzékelés, a KRESZ-táblák felismerési rendszere, a holttér-figyelmeztető rendszer, a parkolóasszisztens és a tolatókamera is.



Az új Vitara full hibrid megjelenését követően a SUV-modell továbbra is elérhető lesz a klasszikus, 129 lóerős, 1,4-es turbós benzinmotorral is, amelyhez ugyanakkor 48 V-os lágy-hibrid rendszer és kézi sebességváltó párosul. A Comfort és Comfort + változatok mellett elérhető lesz a Club változat első verziója is.

Itt válogathatsz az akciós és készleten lévő Suzuki Vitara modellek közül:


Forrás: TekDeeps.com
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk