Díjat kapott a Magyar Suzuki az Egészségút programjáért

2024.02.05
Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a DoingGood - CSR Awardot, amellyel szeretnék felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére.



Évről évre fontos cél az is, hogy a vállalatok megoszthassák egymással a CSR-kampányaik tapasztalatait és a legjobb gyakorlataikat, ezáltal inspirálva egymást egy társadalmilag tudatos működésre. A döntőbe összesen 27 pályamunka érkezett, a zsűri közülük választotta ki a győzteseket, illetve azokat, akik okleveles elismerésben részesültek.



A Vállalati ügyek - Szervezetfejlesztés és a munkavállalókat érintő fejlesztések kategória győztese a „Suzuki Egészségút - az érezhető törődés” programja lett. A Magyar Suzuki ezzel újabb elismerést érdemelt ki az egészségügyi programjával, amely középpontjában az esztergomi gyártóvállalat munkatársai állnak.



A Suzuki Egészségút programmal a Magyar Suzuki célja, hogy komplex szolgáltatással gondoskodjon a munkavállalói egészségéről. A kötelező munkaegészségügyi szűrések mellett a vállalat jelenleg is szervez 40 év feletti, illetve 5 éves jogviszonnyal rendelkező munkatársai számára éves szűrővizsgálatokat, valamint menedzserszűréseket.



A Suzuki Egészségcentrum új szintre lépteti ezeket a szolgáltatásokat. Az intézmény 15 féle járóbeteg szakellátást (mint például, bőrgyógyászat, belgyógyászat, kardiológia, endokrinológia stb.) és különbféle diagnosztikai vizsgálatokat (mint például hasi és nyaki ultrahang; terheléses EKG stb.) biztosít a Suzukis munkavállalóknak, függetlenül attól, hogy gyártósori vagy irodai munkát látnak-e el. Az ellátás költségét a vállalat finanszírozza.

Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Magyar Suzuki
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk