Brutálisan extrém Swift sportkocsik nyerték Thaiföldön a Suzuki Thailand által kiírt Swift Extreme Stylish Contest tervezői versenyt

2019.12.02
2019. október 1-31. között került megrendezésre Thaiföldön az összes hivatalos Swift Club részvételével a 2019-es Suzuki Swift Extreme Stílus kihívás és verseny, kizárólag a 2018/2019-es Suzuki Swift modellek tulajdonosai számára, a Suzuki Motor (Thailand) Co., Ltd. támogatásával. Ez a kihívás lehetőséget biztosított mindazoknak, akik szeretik szabadjára engedni a fantáziájukat.


Az önjelölt tervezők extrém ötletekkel álltak elő saját autójuk teljes átöltöztetése érdekében. Két kategóriában lehetett indulni. Az „A” kategóriába tartoztak az egyedi stílus képviselői, akik a gyönyörű, harmonikus mintákra összpontosítottak, a modern, elegáns megjelenésre, különféle stílusokban. A „B” kategóriában indulók úgy öltöztethették fel járművüket, hogy az autó leginkább egy versenypálya modelljére emlékeztessen.


A kihívásban résztvevők 2019. október 1-31. között adhatták le pályázataikat és szavazataikat, így bárki könnyen csatlakozhatott és szavazhatott azáltal, hogy egyszerűen csak rákattintott a „Tetszik” gombra az „All New Swift Club Thailand” Facebook oldalán.

Ugyanitt hirdették ki a kategória győzteseket is. Szavazni 2019. november 15-én 18 óráig lehetett, majd egy szakértőkből álló zsűri jelenlétében a Suzuki Motors (Thailand) Co., Ltd. elnöke hirdette ki a győzteseket.


A legnagyobb thaiföldi Suzuki forgalmazó (a Suzuki Thailand) építette meg valódi formájában a Swift Extreme Stylish Contest pályázat két nyertes alkotását, hiszen valójában ez volt a fődíj, a nyertes tervezők számára.

A benyújtott pályázatok alapján kiderült, hogy a résztvevő önjelölt dizájnerek elsősorban a sportosságot helyezték előtérbe a Suzuki Swift modell kapcsán, amiből egy átlagos vásárlónak az a legjobb hír, hogy bemutatkozhatott az új Swift GL Sport Edition, amelynek legfőbb jellegzetessége a fekete lökhárítók és küszöbtoldatok.

A Suzuki Thailand által kiírt Swift Extreme Stylish Contest pályázatra beérkezett pályaművek közül választották ki tehát az illetékesek a számukra legjobban tetszőt, amit meg is valósították egy igazi Swiftből.

A sportos „B” kategória nyertese extrém méretű kerékjárat-szélesítéseket alkalmazott az óriási felnik miatt, de az első-hátsó lökhárítók helyére is újat tervezett, és akkor még ott vannak a domborítások és a szellőzőnyílásokkal ellátott motorháztető is. A belső térről nem tudunk mit mondani, hiszen arról nem kaptunk képeket, ráadásul a színezett ablakok is gondoskodnak a titok megőrzéséről. Ahogy az utastérről, úgy a technikai részletekről sincs bővebb információ, a Suzuki Swift Extreme Stylish Contest verseny győztes pályamunkái elsősorban csak a külső extrém átalakításáról szóltak.


Túl azon, hogy a kategória nyertesek a 2019-es Thaiföldi Nemzetközi Motor Expo-n, a Challenger 1-en, személyesen Muang Thong Thani-tól vehetik át, 2019. december 05. és 2019. december 10 között a fődíjat, ami nem más mint a megvalósított álom, vagyis maga az autó, mindezen túl a verseny két kategória győztese egy-egy kétszemélyes Japánba szóló utazást is kap ajándékba 10 ezer thai baht költőpénzzel.

Kapcsolódó videó:




Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk