A szélestestű Suzuki Swift Sport várhatóan a Tokiói Autószalonon mutatkozik be 2020 januárban

2019.12.27
Mivel a Detroiti Autószalon csak júniusban nyit, ez azt jelenti, hogy a 2020. év első fele elég csendes lesz a világban az új termékek bevezetése szempontjából. Ezt a csendet hivatott megtörni a 2020-as Tokiói Autószalon, melyet 2020. január 10-12. között rendeznek meg a japán fővárosban.

Ezen az eseményen természetesen a Suzuki is ott lesz, hogy bemutassa a népszerű Swift Sport módosított változatát, amelyhez a Hustler és a Jimny új verziói is társulnak.

A híres Katana motorkerékpár „Katana Edition” néven emlegetett verziója ihlette a Swift Sport vonalait is, amely így 14 év után, 2020-ra szintén visszatér. Négykerekű párja széles felépítménnyel rendelkezik, öblös sárvédő kialakítással és kiemelkedő első spoiler ajkakkal. Úgy tűnik, hogy ez a modell még lejjebb került az úthoz, a merevebb felfüggesztésnek köszönhetően, s mindehhez még nagyon szép könnyűfém kerekek is társulnak.


A Swift Sport Katana Edition talán legszembetűnőbb tulajdonsága a továbbfejlesztett kipufogórendszer. A vörös alapú karosszéria tónusait kiegyensúlyozzák a fekete tető és az oldalsó tükrök lezáró elemei, míg a fényszórók és a hátsó lámpák is fekete árnyalatúak, így a kocsi igazán sportosabb megjelenését domborítják ki.


Ami a másik két elgondolást illeti, az imádnivaló Jimny off-roader egy horgász témát vett át, speciális kárpittal rendelkezik, amely ugyanolyan anyagból készült, mint amilyent a nedves ruhák sugallnak a számunkra. Ezenkívül van egy tetőre szerelt rúdtok is. Ugyancsak Tokióban, ezen az eseményen mutatják be a Suzuki S17 kis csónakot is, hogy még jobban hangsúlyozzák a kocsi tengeri kapcsolódását.


A januárban érkező új Hustler a nemrégiben bemutatott apró crossover második generációján alapul, és matt festéssel készítik el, amely a Suzuki szerint egy kopott konténerre hasonlít. Igen, valóban! Ezzel a trendi ötlettel a fiatal ügyfélkört próbálják megcélozni, vagyis ez a modell azok számára készült, akik élvezik az utcai sportokat, mint például a gördeszkázás, vagy a BMX. A cég azt állítja, hogy azoknak is kedvence lesz ez a modell, akik szeretik a „városi táncot”. A belső tér az „élő helyszínt” próbálja utánozni, sok fénnyel és a bitang jól szóló hangszórók segítségével.

Kapcsolódó videó:



Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk