A Swift Swift GL Navigator megnyerte a „2020 legjobb zöld autója” díjat Ausztráliában

2020.02.20
Az ausztrál Money Magazine 19 évvel ezelőtt indította el a „Best of the Best” (A legeslegjobb) díjat, melyet évről-évre kiosztanak a kiemelkedő pénzügyi, technológiai termékeket és szolgáltatásokat kínáló vállalatok között. Olyan termékkategóriákban hirdetik meg a versenyt, mint pl. hitelkártyák, kölcsönök, biztosítások, telefonos alkalmazások, vagy autók.


A háztartások költségvetésének szigorításával a Best of the Best díjak célja az olyan termékek és szolgáltatások kiemelése, amelyek értéket képviselnek a világban, ugyanakkor enyhítik a családok költségvetésében a pénzügyi nyomást mind azonnal, mind folyamatosságát tekintve.

2019-ben a Swift GL Navigator csak második helyezett lett a „Legjobb zöld autó” kategóriában, de ebben az évben a legmagasabb pontot szerezte meg Ausztráliában. Az előrelépés minden bizonnyal a Suzukinak volt köszönhető, amely a közelmúltban 5 éves korlátlan kilométer garanciát vezetett be erre a modellre, egy új, alacsony díjtételért elérhető szervizprogrammal együtt.


"Az elmúlt évek második helyezettjeként a Suzuki Swift GL Navigator most egyértelmű győztes lett az új 5 éves / korlátlan kilométer garanciának köszönhetően. Az összes többi versenytársat lekörözte minden szempont szerint, beleértve a nagyon kedvező belépő szintű árat, a 4,6L / 100 km gazdaságos fogyasztást és a mindösszesen 617 dollárba kerülő éves biztosítási összeget." – nyilatkozta a MONEY magazin igazgatója.


A Swift GL Navigator a helyi piacon alapfelszereltségként tartalmazza az Apple CarPlay és Android Auto csatlakozási képességet, a műholdas navigációs rendszert, a hátrameneti kamerát, a sebességtartó automatikát, könnyűfém felniket, nappali menetjelző lámpákat, ködlámpát. 5 csillagos ANCAP biztonsági besorolással rendelkezik, s Ausztráliában mindössze 17690 dollárért elérhető.


A Swift GL Navigator megtestesíti, amelyben a Suzuki a legjobb. Olyan autókat állítunk elő, amelyek értéket képviselnek, megfizethetők a tulajdonos számára, és jó érzés vezetni őket! A MONEY magazin által részünkre odaítélt „The Best Value Green Car” elismerést jelent a Suzuki Swift GL Navigator számára, és nagyszerű érzés ebben az évben már a lista első helyén látni.” - mondta Michael Pachota, az Automobile Suzuki Australia vezérigazgatója.

Kapcsolódó videó:




Forrás: Suzuki Australia
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk