A Swift és az Ignis is a legmegbízhatóbb kisautók élvonalába tartozik

2024.02.11
A Suzuki számára nagyon jó hírekkel szolgált a legutóbbi What Car? megbízhatósági felmérés eredménye. Ebben a felmérésben 21 732 olvasó számolt be az olyan autók tulajdonosi tapasztalatairól, ahol a jármű életkora 5 évesnél fiatalabb.

A tulajdonosokat megkérdezték, hogy az elmúlt két évben történt-e meghibásodás az autójukban, mennyi ideig tartott és mennyibe került a jármű javítása.



A felmérésben részt vett 32 autómárka és ezeken belül 178 különböző modell között a Suzuki Swift végzett 99,5 százalékos eredménnyel az első helyen a kisautók közötti bajnokságban.



A Swift-tulajdonosok mindössze négy százaléka számolt be bármilyen problémáról, ami felmerült az autójával, az összes javítási munka egy napon belül megtörtént, és ami fontos, ezeket ingyen el is végezték. Egy tulajdonos a következő megjegyzést fűzte hozzá: „Az én Swiftem olyan megbízható volt, hogy úgy döntöttem, néhány év múlva veszek egy másikat."

A kis SUV-kategóriában az Ignis a legmegbízhatóbb versenytársak között is az első helyen végzett, nagyon magas, 99,4 százalékos pontszámmal. A Vitara is csatlakozott az Ignishez a TOP 10-ben, és nem is sokkal maradt le attól (96,7 százalékot ért el).



Összességében a Suzuki a 32 gyártó közül a legjobb négy közé került 96,9 százalékos együttes eredménnyel.

Claire Evans, a What Car? szerkesztője a következőket jegyezte meg: „Ha megfizethető és megbízható kis ferdehátút vagy SUV-ot keresel, a Suzuki Swift és az Ignis nagyszerű választás lehet a számodra. Mindkét modell tulajdonosai elmondták nekünk, hogy nagyon kevés hiba fordult elő a kocsijuknál, és azokat, amelyek előfordultak, ingyen és nagyon gyorsan orvosolták is.

Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Suzuki Global News
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk