A Suzuki együttműködési megállapodást kötött a HINO-val az ázsiai kishaszongépjármű flottájának korszerűsítéséhez

2022.02.20
A Suzuki nemrégiben bejelentette partnerségét a HINO Motors Philippines Corp. nevű céggel (HMP) a haszonjárművek iránti növekvő kereslet kielégítésére, karosszéria felépítmények előállítására a Suzuki számára.

A HMP (korábban Pilipinas Hino Inc.), régóta foglalkozik minőségi HINO teherautók, buszok és alkatrészek összeszerelésével és forgalmazásával. Az iparban széles körben "egyablakos ügyintézésével" ismertté vált vállalat – az alváz-összeszerelés, karosszériaépítés és járműkarbantartás, -javítás és -felújítás terén az első olyan karosszéria-gyártó, amely megkapta az ISO 9001:2000 tanúsítványt is, s amely kétségtelenül bizonyítja azt a páratlan termékminőséget amit produkál.

A hosszú távú szakértelmével a HMP most csatlakozott a Suzuki gyártási csapatához, valamint a márka meglévő karosszériaépítő partnereihez.



A bejelentés egybeesett a Suzuki 2022-re szóló Carry Promójával, amelyben a Suzuki Carry bármelyik változatát az év végéig megvásárló ázsiai ügyfelek számára három év vagy 45 000 kilométer ingyenes karbantartási munkát, motorolaj-, olajszűrő- és tömítéscserét jelentett be a Suzuki.

"Izgatottak vagyunk, hogy a HINO Motors az egyik legnagyobb karosszéria-gyártónkká válhat azzal a céllal, hogy tovább erősítsük az egyre népszerűbb Suzuki Carry modelljeink gyártósorait." - mondta Keiichi Suzuki, a Suzuki Automobile Division alelnöke. "Önök biztosak lehetnek abban, hogy a Suzukinak idén több Carry járműve kerül majd forgalomba, hogy Önnek segíthessen, és megbízható partnere legyen az üzleti igényeinek kielégítésében."

Forrás: Suzuki Philippines
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk