A Suzuki bejelentette, hogy Indiában elindítja a foglalásokat a Baleno legújabb generációjára

2022.02.14
A fejlett technológiai funkciók új generációjával kívánja a Suzuki szórakoztatni a közönséget, miután bemutatták a szegmens első Head-Up kijelzőjét.



A Suzuk indiai leányvállalata mindig is lenyűgözte a vásárlókat az embereket célzó áttörést jelentő innovációkkal. Ezúttal bejelentették, hogy megkezdték a foglalások fogadását a régóta várt, technológiailag fejlett prémium ferdehátú „New Age Baleno”-ra.



Shashank Srivastava, a Suzuki India marketing és értékesítési igazgatója a következőket mondta:A Baleno márka újradefiniálta a prémium ferdehátú modelleket Indiában. Több mint 1 millió elégedett Baleno ügyféllel a prémium ferdehátú szegmens uralkodója, és folyamatosan az ország 5 legkelendőbb autója között szerepel. A mai fiatal és merész vásárlók ódájaként a New Age Baleno dinamikusan úgy lett megalkotva, hogy megfeleljen a technológiában hozzáértő generáció igényeinek, amely csak a legjobbal elégszik meg. A New Age Baleno egy teljesen új mércét szabadít fel az autók számára azáltal, hogy a kiváló autótechnológia, a kifejező dizájn és a kategóriájában vezető biztonság egybeolvadását kínálja a tökéletes városi utazási élményért cserébe. Bízunk benne, hogy a New Age Baleno meg fogja fordítani a fejüket, és elkápráztatja vásárlóit a jellegzetes jelenlétével, élvonalbeli technológiájával és a kiemelkedő teljesítményével.



CV Raman úr, a Suzuki India műszaki igazgatója a következőket mondta: „A 2015-ben piacra dobott Baleno merész dizájnjával, prémium belső tereivel és kényelmes funkcióival divatos volt. A modern technológiával, fejlett funkciókkal és a NEXA jellegzetes „Crafted Futurism” dizájnnyelvével felszerelt New Age Baleno a csatlakozási lehetőségek új hajnalát nyitja meg a prémium ferdehátú szegmensben. A New Age Baleno fejlesztése során különös hangsúlyt fektettünk a modern technológiák használatára, amelyek felkeltik az ügyfelek érdeklődését, miközben egyúttal biztonságosabb és kényelmesebb vezetést is biztosítanak. A New Age Baleno összhangban van a Suzuki világszerte egyre növekvő küldetésével, hogy újabb technológiákat vezessen be a különböző szegmensekben.



„Tech Goes Bold” néven a New Age Baleno fejlett funkcióival rendkívüli élményt ígér ügyfeleinek. A Suzuki elsőként mutatta be a szegmens első Head-Up kijelzőjét, amely magával ragadó vezetési élményt nyújt. A HUD funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy anélkül vezessenek, hogy le kellene venniük a szemüket az útról, kényelmesen megjelenítve a fontos információkat a sebességmérőről, vagy akár a klímaberendezésről.



A New Age Balenóval a Suzuki egy olyan holisztikus megoldás kifejlesztésére összpontosított, amely maximalizálja a biztonságot és a kényelmet, miközben javítja a jármű technológiai paramétereit.

Kapcsolódó videó:



Forrás: Automotive World
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk