A Suzuki Austria 2019-ben is elnyerte a Händler Radar 1. díját a „Kis márkák” kategóriában.

2019.11.22
A Suzuki márka ismét első helyezést ért el a Händler Radar 2019. évi felmérésében, a „Kis márkák” kategóriában. Ez a kiváló eredmény is megerősíti a Suzuki Austria kereskedői filozófiájának sikerét. A mintavételes felmérésben 500 márkakereskedőt vizsgáltak meg, köztük 15 kizárólag Suzuki-kereskedőt.

"Az eredmény azt is mutatja, hogy a kereskedői hálózatban a folytonosság a helyes út, és nem szabad elfelejteni, hogy 2004 óta szinte 100 százalékkal növeltük az értékesítést. Ezenkívül döntő jelentőségű a kereskedőkkel való partneri kapcsolatunk minősége is." - mondta Helmut Pletzer, a Suzuki Austria ügyvezető igazgatója.


A felmérés során összesen 44 kérdést tettek fel alap-, trend- és kapcsolatkritériumokra felosztva 500 márkakereskedőnek. Az alap- és a kapcsolatkritériumok között a Suzuki érte el a legjobb eredményeket.

Amikor azt kérdezték, hogy "Mennyire elégedett a partneri együttműködéssel?", a SUZUKI AUSTRIA kimagasló második helyet ért el (a Seat-tal holtversenyben) a lehetséges tíz pontból 8,63 ponttal.

"Ezt az értékelést egy igen erős bizalom szavazatának is tekintjük a Suzuki márka iránt. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megfeleljünk ennek az állításnak. Mindenekelőtt a személyes kapcsolatra támaszkodunk a kereskedőinkkel. A Suzuki Austria kitűnő osztrák kereskedőhálózattal rendelkezik, amelyet elsősorban bizalmi partnerkapcsolat jellemez."- mondta el Helmut Pletzer, a Suzuki Austria ügyvezető igazgatója.


A "Hogyan értékeli a Suzuki Austria-nál a közvetlen kapcsolattartó személy hozzáállását a napi üzletvitel során?" kérdés alapján a Suzuki a kitűnő második helyet érte el 7,39 ponttal a lehetséges tíz pontból.

"Ismét elértük a Händler Radar-ban, hogy a Suzuki első helyre került, és ez egy nagyszerű dolog. Évek óta sikeresen együttműködünk annak érdekében, hogy a Suzuki márkát az osztrák autópiacon megfelelően pozicionáljuk. Eközben kedvező együttműködést folytatunk márkakereskedőinkkel.” – mondta Helmut Pletzer, a Suzuki Austria ügyvezető igazgatója.
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk