A Suzuki 2020. április 29-én újraindítja a termelést Esztergomban

2020.04.27
Európa szerte óriási mélyponton vannak az autóeladások, ennek ellenére egyre több országban indítják újra a termelést, így legalább megteremthetik az esélyt a helyzet normalizálódására. Most a magyar Suzuki is úgy döntött, hogy csatlakozik a visszatérők sorához, miután bejelentették, hogy április 29-én újraindítják – igaz egyelőre csak korlátozott formában – az esztergomi üzemet.



A Magyar Suzuki Zrt. hangsúlyozza, hogy kialakították a lehető legbiztonságosabb munkakörülményeket a dolgozók számára. „A kormányzati rendelkezések és az érintett hivatalos szervek által javasolt eljárási rendek figyelembevételével a vállalat átszervezte működési folyamatait annak érdekében, hogy minden tekintetben biztosítsa a megfelelő távolságtartást, valamint a különleges egészségügyi helyzethez igazodó teljes bel- és kültéri higiéniát. A rendkívül szigorú vírusellenes intézkedések kiterjednek többek közt a munkatársak munkába szállítására, a beléptetés rendszerére, az egészségügyi védőfelszerelések használatára, az étkeztetésre és a fertőtlenítések gyakoriságára, valamint az otthoni munkavégzés és a külföldi utazások szabályozására is.” – fogalmaz a cég a sajtóközleményében.

A termelést egyelőre csak egy műszakkal indítják el, ennél nagyobb volument jelenleg a piac helyzete sem indokol. Ugyanakkor azt ígérik, hogy a gyártási tervet az igényeknek megfelelően fogják kialakítani.

Forrás: Magyar Suzuki Zrt.
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk