A Baleno után a 2022-es Suzuki Brezza is Head-Up kijelzőt kap

2022.06.22
Miután a Suzuki az idén debütált új Baleno modelleket is már Heads Up kijelzővel szerelte fel, most bejelentették, hogy a 2022-es Suzuki Brezza is HUD kijelzőt kap.

A Suzuki indiai leányvállalata hivatalosan is bemutatta az új Suzuki Brezza HUD egységét, amely többek között a fordulatszámot, a sebességet, az üzemanyag-fogyasztást is megjeleníti a járművezető szeme előtt a szélvédőre vetítve..

Az új Suzuki Brezza június 30-án kerül piacra Indiában, és az autógyártó 11 000 rúpia értékű előfoglalást indított el a járműre, mindezt akár online, akár márkakereskedésben intétzve.



Az új Brezza várhatóan számos dizájnváltozást kap, például finomított fényszórókat és hűtőrácsot, napfénytetőt, áttervezett hátsó lámpákat és még sok minden mást. Mechanikailag a Brezza várhatóan megtartja a 101 lóerős, 136 Nm-es, 1,5 literes négyhengeres motort a lágy-hibrid hajtáslánccal.

A 2022-es Suzuki Brezza manuális sebességváltóval is elérhető lesz, azonban az autógyártó új, hatfokozatú automata váltót is kínál a 4 méter alatti új SUV-hoz.

A belső frissítések között szerepel egy új infotainment rendszer okostelefon-csatlakozással, 6 légzsák, szellőztetett ülések, 360 fokos kamerák, csatlakoztatott autófunkciók stb. A Brezza valószínűleg hasonló csatlakoztatott autótechnológiát kap, mint a Baleno, beleértve azt is, hogy az autót okosórával is ki lehet majd kinyitni.

Az új Suzuki Brezza, miután piacra kerül, olyan más kisméretű SUV-okkal veszi fel majd a versenyt az indiai piacon, mint a Mahindra XUV300, a Tata Nexon, a Kia Sonet, a Nissan Magnite és a nemrégiben bemutatott, 2022-es Hyundai Venue.

Kapcsolódó videó:



Itt válogathatsz a készleten lévő Suzuki modellek közül:


Forrás: Financial Express
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk