2021-ben már jöhet a formailag is teljesen megújuló Vitara

2020.11.17
A napokban kiszivárgott információk szerint az új Vitara picit nagyobb méretű lesz, és a belső tér is teljesen átalakul.

A Suzuki Vitara Magyarországon forgalomba kerülő első generációja 2014-ben gurult le az esztergomi gyár szalagjairól. Azóta is Magyarország egyik legnépszerűbb szabadidő-autója, amely elsőként csak 4 évvel később, 2018-ban esett át egy nagyobb lélegzetű frissítésen. Ekkor vették ki a kínálatból az 1,6 literes szívó benzinmotort és az 1,6 literes turbós dízelmotort is. Ezután viszont már csak 2 évet kellett várni a következő frissítésre, és idén, év elején kapott a harmadik generációs Vitara 48 V-os lágy-hibrid hajtásláncot.



A második és harmadik generáció között viszont a Vitara külseje alig változott, így nem voltunk meglepve, amikor megtudtuk, hogy a 2021-ben várható negyedik generációs Vitara már egy küllemében is teljesen megújult modell lesz.

Az eddigi információk szerint az új Vitara méretei picit növekedni fognak, formavilága picit gömbölyűbb lesz az elődjéhez képest, megnő és teljesen megújul az utastér és a csomagtér is.

A Suzuki még nem erősítette meg a Japánból kiszivárgott információkat.

Forrás: CarsGuide.com
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk