Hírek, újdonságok a Suzuki világából


Közel 1100-an játszottak az Akkor és Most Jármű Expo Suzuki standján

2024.05.11
Idén április legvégén került sor a már hagyományos Akkor és Most Jármű Expo megrendezésére Esztergomban. Az új és veterán járművek (autók, motorok, kerékpárok, buszok) mellett színes családi programok, koncertek és finom falatok is várták a nyárias jó időben érkező látogatókat.

A Suzuki autószerelő oktatókészleteket adományozott a Kongói Demokratikus Köztársaságban működő Országos Szakmai Felkészítő Intézet (INPP) részére

2024.05.05
A Suzuki összesen 590 különböző eszközt adományozott az INPP számára, köztük pl. egy használt Jimnyt, motorokat, alkatrészeket és speciális szerszámokat.

A 2024-es Suzuki Swift 4 csillagot kapott a JNCAP töréstesztjén

2024.05.01
>A Suzuki Swift új generációja 4 csillagos minősítést kapott a Japan New Car Assessment Program (JNCAP) töréstesztjén. A frissített Swift a Tokyo Mobility Show-n debütált Japánban, és nemrégiben debütált az európai piacon.

A Suzuki 40 év alatt közel 30 millió autót gyártott Indiában

2024.04.26
A Suzuki Motor Corporation termelése 2024 márciusának végére elérte a 30 milliót a legyártott autók darabszáma tekintetében Indiában.

Márciusban ismét első helyezést ért el Magyarországon a Suzuki

2024.04.21
Jó hír: erőre kapott 2024. márciusban Magyarországon az újautó-piac. Ez idén már a második hónap volt, amikor tovább növekedtek az eladások itthon, sőt a növekedés üteme is gyorsult.

Akkor és Most: múlt és jelen találkozik Esztergomban

2024.04.16
A múlt és a jelen egy helyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű Expo hosszú évek óta Esztergom és környékének egyik legnagyobb közösségi programja.

A NATS Hummer replikához két Suzuki Jimny-t használtak fel

2024.04.11
A kompakt méretei és a terepjáró képességei miatt is dicsért Suzuki Jimny az egyedi és tetszetős dizájn kialakítására törekvő tuningcégek kedvenc célpontjává vált.

Magyar Suzuki kutatás: Vannak gyenge pontjaink, de 10-ből 4 embernek nincs gondja a parkolással

2024.04.05
Károkozás (25%), türelmetlenség és akadályoztatás (23%), fizetős, vagy ingyenes (10%) - leginkább ezeken agyalunk a legtöbbet parkoláskor. Parkolni orral előre, merőlegesen vagy halszálkában szeretünk, de frusztrál minket, ha a másik autós nem hagy elég helyet a manőverhez.

Megújult a Suzuki Vitara - üzemanyagtakarékos és élvezetes vezetési élmény

2024.04.01
Új biztonsági funkciókkal, felszereltséggel és az S-CROSS-okban már népszerűvé vált Suzuki Connect szolgáltatással megújulva érkezik a Suzuki népszerű SUV-ja, a Vitara. Az autentikus külső és dinamikus sziluett az új Vitarának izgalmas külsőt biztosít. A Suzuki hibrid technológiájával felszerelt modell egyszerre nyújt üzemanyagtakarékos és élvezetes vezetési élményt.

Az első benyomások az új Suzuki Swift-ről – Ezt az autót továbbra is szórakoztató vezetni, és relatíve olcsón lehet megvásárolni

2024.03.27
Miközben a nagyobb márkák sorra vonják ki a piacról a kínálataikból a szupermini járműveiket, azt gondolhatnánk, hogy ezek az autók egyre népszerűtlenebbek. A Suzuki ezt továbbra is megcáfolja, hiszen piacra dobta a Swift legújabb generációját.

Egyterű változat is készülhet a Suzukinál kizárólag elektromos hajtással

2024.03.25
Néhány éven belül piacra kerülhet az egyterű kompakt szegmensben egy új Suzuki modell, amely kizárólag elektromos meghajtású.

A Suzuki megerősíti az emberi tőke fontosságát a fenntartható növekedés érdekében

2024.03.21
A Suzuki Motor Corporation olyan környezet kialakítását kívánja elősegíteni, ahol minden alkalmazott maximálisan gyakorolni tudja a képességeit a 2030-as pénzügyi évre vonatkozó Növekedési Stratégia megvalósítása és a fenntartható növekedés megvalósítása érdekében. Kezdeményezésük részeként 2024 áprilisától teljes körűen átalakítják a személyi rendszerüket.

A Suzuki már több mint 4 millió autót gyártott Magyarországon

2024.03.16
A japán Suzuki Motor Co. magyarországi leányvállalatának, a Magyar Suzuki Zrt.-nek esztergomi üzeméből már több mint 4 millió új jármű gördült le a szalagokról.

Befektetői életműdíjat kapott a Magyar Suzuki Zrt.

2024.03.11
A Magyar Suzuki Zrt. Befektetői életműdíjat kapott a HIPA „Év Befektetője 2023” Díjátadó Gáláján. Az elismerést Atsumi Masato, az esztergomi gyártóvállalat vezérigazgatója vette át.

Saját villamosenergiát termel a Magyar Suzuki

2024.03.05
Átadták az esztergomi gyár területén az új napelemparkot. Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását.

Végre megérkezett: Suzukival erősít a MOL Limo

2024.03.01
Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővült a MOL Limo flottája. A magyar utcakép meghatározó személyautója a dinamikus hibrid hajtásnak, a magas üléspozíciónak, a tágas utas- és csomagtérnek, valamint a számos vezetéstámogató rendszernek köszönhetően tökéletes mobilitási eszközt biztosít a MOL közösségi autómegosztójának felhasználói számára.

A Suzuki a Toyotától szeretne tanulni: hogy érdemes kis méretű elektromos autókat gyártani?

2024.02.22
A Suzuki vezetése úgy döntött, hogy leckéket vesznek a partner Toyotától, mivel a semmiből kívánnak elektromos autót kifejleszteni.

A Suzuki rekordévet zárt 2023-ban Európa több piacán is

2024.02.16
A Suzuki örömmel számol be arról, hogy a tavalyi év az eddigi legjobb év volt az eladott gépjárművek száma tekintetében az Egyesült Királyságban és Írországban, emellett számos további európai piacon is erősödni tudott az eladások száma.
Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk